انواع سالاد ایتالیایی
سالادها همیشه جز بهترین انتخابها برای صرف یک وعدهی غذایی سبک هستند. خوشبختانه تنوع گستردهای از سالادها موجود است که هر ذائقه و سلیقهای را هم پوشش میدهد.
سالادها همیشه جز بهترین انتخابها برای صرف یک وعدهی غذایی سبک هستند. خوشبختانه تنوع گستردهای از سالادها موجود است که هر ذائقه و سلیقهای را هم پوشش میدهد. خوشمزگی و سبکی سالادها به کنار بلکه از نظر دارا بودن مواد مغذی هم غنی هستند و اگر به فکر سلامتی خود هستید پس حتما چندتایی از آنها را میشناسید و در هرم غذایی خود قرار دادهاید. در این مطلب تعدادی از این سالادها که در کافههای تهران هم میتوانید آنها را پیدا کنید را معرفی میکنم.
سالاد ایتالیایی میکس سبز
طرز تهیه سالاد ایتالیایی برای ۶ نفر، مدت زمان لازم برای تهیه این سالاد ۱۰ دقیقه است.
مواد لازم
۴/۱ فنجان روغن زیتون ، ۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز ،۱ قاشق چایخوری سرکه قرمز ، ۱ حبه سیر له شده ، ۲/۱ قاشق چایخوری ریحان خشک شده ، ۸/۱ قاشق چایخوری دانه های له شده فلفل قرمز،۶ فنجان از برگه های سبزیجات تکه شده ( مثل انواع کاهو و اسفناج و موارد دیگر استفاده کرد ) ، ۲ عدد گوجه متوسط بصورت حلقه های نازک، ۱ عدد خیار و دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
طرز تهیه
در یک بطری با درب مناسب مخلوطی از روغن ، سرکه، سیر ، ریحان و دانه های له شده فلفل قرمز را ریخته و بطری را خوب تکان دهید( برای سس سالاد) سپس در یک ظرف مناسب برای سالاد، برگه های سبز مثل انواع کاهو، اسفناج( و یا هر نوع سبزی دیگر مورد علاقه شما)، گوجه و خیار رو مخلوط میکنیم. سس سالاد را به سالاد اضافه کرده و پس از آن پنیر پارمزان را نیز بر روی سالاد بپاشید. به همین راحتی ! سالاد ایتالیایی شما برای سرو آماده است!
ارزش غذایی هر فنجان از سالاد: ۱۱۰ کالری ، ۱۰ گرم چربی، ۱ میلی گرم کلسترول ، ۴۸ میلی گرم سدیم ، ۵ گرم کربوهیدرات( ۲ گرم قند ، ۲ گرم فیبر) ، ۲ گرم پروتئین
سالاد ایتالیایی چاپد ( تکه تکه شده)
طرز تهیه سالاد ایتالیایی برای ۱۰ نفر، مدت زمان لازم برای تهیه این سالاد ۲۵ دقیقه است.
مواد لازم
۳ فنجان کاهوی تکه شده ، ۱ عدد کنسرو نخود (آبکشی شده) ، ۱ شیشه کنگر فرنگی مزهدار شده( آبکشی و ریز شده)،۱ عدد فلفل سبز متوسط ریز شده ، ۲ عدد گوجه فرنگی متوسط تکه شده ، ۱ عدد کنسرو زیتون حلقه شده ، ۵ برش از کالباس هم ریز شده ، ۵ برش نازک از سالامی سفت ریز شده ، ۵ برش پپرونی ریز شده، ۳ برش از پنیر ایتالیایی پرولون ریز شده ، ۲ عدد پیاز سبز ریز شده ، ۴/۱ فنجان روغن زیتون ، ۲ قاشق غذا خوری سرکه قرمز، ۴/۱ قاشق چایخوری نمک، ۸/۱ قاشق چایخوری فلفل، ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان ، پاپریکا (در صورت علاقه)
طرز تهیه
در یک ظرف بزرگ سالاد، مواد اولیه گفته شده را مخلوط کرده و برای سس در یک شیشه کوچک سرکه، روغن زیتون ، نمک و فلفل را میکس کنید. سس را روی سالاد ریخته و خوب هم بزنید بعد پنیر پارمزان را پاشیده و در صورت دلخواه پاپریکا نیز میتوانید اضافه کنید. سالاد ایتالیایی شما آماده و قابل سرو می باشد!
ارزش غذایی هر۴/۳ فنجان از سالاد: ۱۸۵ کالری، ۱۳ گرم چربی، ۱۲ میلی گرم کلسترول، ۴۴۴ میلی گرم سدیم ، ۱۱ گرم کربوهیدارت( ۳ گرم قند، ۳ گرم فیبر)، ۷ گرم پروتیین
سالاد پاستای ریحان ایتالیایی
طرز تهیه سالاد ایتالیایی برای ۱۸ نفر، مدت زمان لازم ۳۰ دقیقه
مواد لازم
۱ بسته پاستا پروانهای ، ۲ فنجان گوجه گیلاسی، ۲۰۰ گرم پنیر موزارلا مکعبی شده ، ۱ عدد فلفل شیرین زرد ریز شده ، ۱ عدد پیاز قرمز ریز شده ، ۲/۱ فنجان ترشی فلفل بانانا( از خانواده فلفل چیلی) حلقه شده ، ۱ عدد کنسرو زیتون حلقه شده ، ۴ برش ریز شده نازک سالامی سفت ، ۲/۱ فنجان برگ ریحان تازه ریز شده
مواد لازم سس
۴/۳ فنجان روغن زیتون ، ۴/۳ فنجان سرکه قرمز، ۱ حبه سیر له شده ، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۲/۱ قاشق چایخوری فلفل، ۴/۱ قاشق چایخوری ریحان خشک شده
طرز تهیه
با توجه به طرز پخت نوشته شده در پشت بسته بندی پاستا آن را پخته و سپس با آب سرد آبکشی کنید. در یک ظرف بزرگ ، پاستا ، گوجه ، پنیر ، فلفل زرد ، پیاز ، فلفل های حلقه شده ، زیتون ، سالامی و ریحان را با یکدیگر مخلوط کنید. برای سس سالاد ایتالیایی لازم است که بطری درب مناسب داشته تا مواد را خوب با هم مخلوط کرده و تکان دهید . سس سالاد ایتالیایی را به مواد داخل ظرف اضافه کرده و بخوبی هم بزنید. درب ظرف را بسته و یا با سلیفون کاور کرده و حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال نگه دارید. سالاد شما حاضر است ! لذت ببرید!
ارزش غذایی هر۴/۳ فنجان از سالاد: ۲۲۴ کالری، ۱۲ گرم چربی، ۱۱ میلی گرم کلسترول، ۲۲۱ میلی گرم سدیم ، ۲۲ گرم کربوهیدرات(۲ گرم قند، ۱ گرم فیبر)، ۶ گرم پروتیین
سالاد پاستای سالامی ایتالیایی
طرز تهیه سالاد ایتالیایی برای ۹ نفر، مدت زمان لازم برای تهیه این سالاد ۲۰ دقیقه است.
مواد لازم
۲ فنجان پاستای صدفی کوچک پخته نشده ، ۴/۳ فلفل سبز ریز شده ،۴/۳ گوجه فرنگی تازه ریز شده ، ۲/۱ فنجان ریز شده ، ۲/۱ فنجان سالامی سفت مکعبی شده ، ۲/۱ فنجان زیتون رسیدهی ۴ ریز شده ، ۵۵ گرم پنیر ایتالیایی پرولون مکعبی شده ، ۳/۱ فنجان پیاز ریز شده
مواد سس: ۳/۱ فنجان روغن سبزیجات ، ۴/۱ فنجان سرکه قرمز، ۲ قاشق غذاخوری شکر، ۵/۱ قاشق چایخوری نمک، ۵/۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده ، نصف قاشق چایخوری فلفل
طرز تهیه
با توجه به طرز پخت نوشته شده در پشت بسته بندی پاستا آن را پخته و سپس با آب سرد آبکشی کنید.پاستای پخته شده را به یک ظرف بزرگ منتقل کرده و به آن فلفل سبز ، گوجه ، پپرونی ، سالامی ، زیتون ، پنیر و پیاز را اضافه کنید. برای سس سالاد ایتالیایی لازم است که یک بطری با درب داشته باشید تا بتوانید مواد سس را با هم میکس کنید و خوب تکان دهید. سس سالاد ایتالیایی را بر روی مواد ریخته و به خوبی هم بزنید. درب ظرف سالاد را بسته و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید. سالاد شما به همین راحتی آماده است! نوش جان.
ارزش غذایی هر۴/۳ فنجان از سالاد: ۲۷۳ کالری، ۱۷ گرم چربی ، ۱۸ میلی گرم کلسترول، ۸۱۷ میلی گرم سدیم ، ۲۱ گرم کربوهیدارت(۵ گرم قند، ۱ گرم فیبر)، ۸ گرم پروتیین
اگر میخواهید سالادهای معرفی شده را از کافههای تهران تهیه کنید، با استفاده از وبسایت بامارو میتوانید لیست سالادهای کافههای مختلف را مشاهده کرده و محصول مورد علاقهی خود را به صورت آنلاین سفارش دهید.